ILAPAK Pakkemaskiner

Flowpak og vertikale maskiner
 

 

ALFA - Firsidet forsegling

 

 

 

 

 

ALFA 400
 
ALFA 400 tilbyder en maximal film rulle brede på op til 420 mm, og er ideel til enkelte og dobbelt bane henvendelse til lavere produktions gennemløb.

ALFA 700
ALFA 700 kan tilpasses en maximum film rullebrede på op til 720 mm, og er egnet til flersporet produktion af  str. Small pose ved høj hastighed
ALFA 900
ALFA 900 acceptere en film rullebrede på op til 925 mm, og er perfekt til flersporet produktion af medium str. Poser ved høj hastighed.
ALFA 1200
ALFA 1200 er bygget til en maximum film rullebrede på op til 1225 mm og er designet til flersporet produktions med large str. Poser ved høj hastighed.

Carrera - horisontal maskiner

Carrera 500 PC
Carrera 500 PC er den bedst sælgende, og mest pris billig Ilapak horizontale flowpak maskine. Bestående af 3 individuelle styrede motorer og PC styring giver det maskinen en høj grad af flexibilitet og gør det til den idelle løsning for små til mellem produktioner inden for at bredt udvalg af produkter.
Det meget bruger venlige betjeningspanel, sikre en hurtig omstilling mellem forskellige produkter. Alle parametre for de enkelte produkter kan kaldes frem fra húkommelsen, ved hjælp af et tryk på en enkelt knap.
Kapacitet: 10 til 100 produkter/minut ved enkelt svejsekæbe.
Bakke dispenser og forskellige indføde bånd/systemer m.m  kan tilbydes som ekstra udstyr.

 

Carrera 500M
Den mest økonomiske horisontale Flowpack maskine, designet for den lille til mellemstore produktion.
Manuelt betjent produktionsskift og meget let vedligeholdelse.

Fås kun i malet udgave.
Carrera 1000 M
Carrera 1000 M er designet til applikationer der kræver perfekt forsegling af standard, laminerede og co-extruderede film, ved høj hastighed. Desuden kan maskinen håndtere HDPE (High density Polyethylen) film.
1000 M er en elektromekanisk maskine, der et simpel at betjene og vedligeholde, og samtidig meget konkurrence dygtig i sin ketegori.
Kapacitet: 60 til 300 produkter/minut (med multi svejsebakke system).

 

Carrera 1000PC
For den mellemstore produktion er Carrera 1000PC det rigtige valg.
Den har den samme styring som storebroderen Carrera 2000PC, men er mindre i opbygningen og udstyr. 2Ingen produkt – ingen pose” og produkt sikkerhedsfunktion er standard.

Fås i malet og en meget rengøringsvenlig rustfri stål udgave.

 

Carrera 2000 M
Carrera 2000 M er en elektromekanisk horizontal flowpak maskine, med et robust design der er meget velegnet til produktioner med store serie størrelser ved høj kapacitet. Den grundlæggende maskine har været på markedet gennem flere årtier og derfor gennem prøvet og testet i utallige produktionssituationer.
Maskinen er opbygget med en udhængende indføde sektion, separat el kabinet, dobbelt folie rulle holder, manuelle justerings muligheder og en generel meget robust konstruktion.
Kapacitet: 20 til 800 produkter/minut (med multi svejsekæber)

 

Carrera 2000PC
En meget fleksibel maskine, som ved hjælp af computer teknik og en højt udviklet elektronik gør betjeningen og vedligeholdelsen legende let.

Med sin indbyggede hukommelse og justerbare foldebox sker produktionsskift på få minutter. ”Ingen produkt – ingen pose” og produkt sikkerhedsfunktion er standard.
Fås i malet og en meget rengøringsvenlig rustfri stål udgave.

 

Carrera 3000 PC HS
Carrera 3000 PC HS er en High-Speed horizontal flowpak maskine med roterende svejsekæber, designet til at være en integreret del af komplette fuldautomatiske pakke linier.

Maskinen er konstrueret til håndtering af forskellige fødevarer og ofte anvendt til diverse chokolade barre og andre snack produkter der pakkes i varm- eller koldforsegling film. For applikationer der kræver meget høje kapaciteter og ekstrem driftsikkerhed er dette den korrekte maskine.
Integreret ”SmartFeeder” (Multi bånd fødesystem der indtakter produkterne uden at de akkumuleres og dermed muligvis beskadiges)  og automatisk film splejser er nogle af de optioner denne maskine kan udstyres med.

Kapacitet: op til 1000 produkter/minut

 


Vegatronic - vertikale maskinerVegatronic 6000
Vegatronic 6000 er Ilapak´s top model af vertikale posepak maskiner og er opbygget med de absolut bedste komponenter og nyeste teknologi det findes på markedet. Dette giver mulighed for at opnå maksimal kapacitet, uden at der kompromiteres med driftssikkerhed og bruger venlighed. Den korrekte løsning for High-Speed applikationer.
Kapacitet: Op til 210 enheder/minut

 

Vegatronic 2000 OF
Automatisk kontinuerligt arbejdende vertikal Form –Fill-Seal maskine, komplet med industriel PC kontrol system med hukommelse for op til 100 produkter, farve Touch-Screen.
Svejseværktøjer for alle typer af varmeforsejlings- og thermoplastisk pakkematerialer, til pakning af en stor vifte af produkter som granulater, pulver, flydende, friske og frosne fødevarer.

Alle modeller fås i en malet og meget rengøringsvenlig rust fri stål udgave.

VEGATRONIC 3000 er en kontinuerligt arbejdende maskine for høje hastigheder.

 


 

Se også:

Vegatronic 1000
Den mest økonomiske vertikale maskine, designet for den lille til mellemstore produktion.
Manuelt betjent produktionsskift og meget let vedligeholdelse.

Fås kun i malet udgave.

 

Vegatronic 500
Vagatronic 500 er en simple meget meget drifts sikker vertikal posepak maskine. Den er ideel til mindre og middel store produktioner af ”pillow” poser og poser med firkant bund.
Kapacitet: op til 70 enheder/minut

 

pakkemaskine | pakkemaskine til fødevarer | pakkemaskine til farmaceutisk industri | pakkemaskine til storkøkken | Ilapak pakkemaskine | pose maskine | posepak maskine | Flowpak pakke maskine |