Flowpakker i høj kvalitet

Med en flowpakkemaskine fra Scanpackaging er I sikret høj kvalitet, en kosteffektiv produktion samt leveringssikkerhed. Vores flowpakkemaskiner er designet, så de både er lette at betjene og rengøre.

Vi er specialister i flowpakkemaskiner og har gennem årene opbygget en stor viden og erfaring inden for flowpakkemaskiner. Vores flowpakkemaskiner bruges typisk til fødevarer, som kræver særlig håndtering. Fx slik, ost, chokolade og slikstænger.

Effektiv og fleksibel flowpakker

Vi er altid i tæt dialog med vores kunder og kan derfor levere specialdesignede løsninger, som lever op til vores kunders behov og ønsker til en flowpakker. Vores flowpakker er både effektive og fleksible i forhold til drift og økonomi. Vi analyserer altid processen i forbindelse med flowpakker og udarbejder løbende forslag til forbedringer.

Afhængig af det enkle produkt kan vores flowpakker tilføre folien fra enten toppen eller ved meget krævende produkter fra undersiden af flowpakkemaskinen.

Komplette løsninger indenfor flowpakkemaskiner

Scanpackaging leverer komplette løsninger indenfor flowpakkemaskiner og tilbyder desuden døgnservice på vores flowpakkemaskiner samt rådgivning om flowpakkemaskiner og andre emballagespørgsmål.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om jeres muligheder med professionelle flowpakkeløsninger fra Scanpackaging.