Traysealer - Professionel forsegling

Som professionel leverandør af pakkeløsninger tilbyder Scanpackaging automatiske traysealers til en bred vifte af formål. Vi producerer blandt andet traysealers til emballage af plastik, aluminium, karton og skum samt traysealers til vakuumindpakning og emballage med modificeret atmosfære.

Vi har fokus på samspillet mellem produkt, emballage, atmosfære og traysealer og tilpasser derfor altid maskiner, teknologi og emballeringsmaterialer for at opnå et optimalt pakkeresultat.

Specialdesignede traysealers

Vi er i tæt dialog med vores kunder og kan derfor altid levere specialdesignede løsninger, som lever op til vores kunders behov og ønsker til professionelle traysealers.

Vores specialviden og erfaring indenfor traysealers har gennem årene hjulpet vores kunder til rationalisering og forbedring af en lang række pakkeopgaver inden for fersk kød, pålæg, fisk og andre varer i MAP-pakninger, konfekture, farmaceutiske produkter samt en række nonfood produkter.

Fleksible traysealers

Vores traysealers har maksimal ydelse ved et minimalt ressourceforbrug og er dermed både effektive og fleksible i forhold til drift og økonomi. Vi analyserer altid processen i forbindelse med traysealers og udarbejder løbende forslag til forbedringer.

Vi leverer komplette løsninger for håndtering, emballering og kvalitetskontrol af produkter og er altid behjælpelige med udarbejdelse af rentabilitetsdokumentation Vi tilbyder desuden døgnservice på vores traysealers samt rådgivning om traysealers og andre emballagespørgsmål.