Vertikale posepakker til dagligvarer

Scanpackaging leverer fleksible løsninger indenfor vertikale posepakker til mange forskellige produkter i fødevareindustrien.

Den vertikale posepakker laver opretstående poser og kan naturligvis indstilles til de ønskede størrelser. Vi har fokus på ressourceforbruget og leverer derfor altid den mest optimale løsning indenfor vertikale posepakkere i forhold til miljø, drift og økonomi.

Vertikale posepakker til alle produktioner

Vores vertikale posepakker kan både håndtere rullefolie, skærefolie, printfolie samt diverse poser til dagligvarebutikker. Vi leverer vertikale posepakkemaskiner til både små, mellemstore og store produktioner, og alle vertikale posepakkemaskiner er nemme at betjene.

Vi har blandt andet de bedste vertikale posepakkemaskiner fra Ilapak. Fx Vegatronic 6000, der er opbygget med de absolut bedste komponenter og nyeste teknologi, der findes på markedet for vertikale posepakkemaskiner. Dette giver mulighed for at opnå maksimal kapacitet uden at gå på kompromis med driftssikkerhed og brugervenlighed.

Komplette vertikale pakkeløsninger

Vores vertikale posepakkemaskiner har en kapacitet på 70-210 enheder i minuttet og er alle nemme at vedligeholde og rengøre. Alle vertikale posepakkemaskiner kan leveres med printer og kan tilsluttes diverse doseringssystemer.

Vi leverer komplette vertikale pakkeløsninger og tilbyder desuden døgnservice på vores vertikale pakkemaskiner samt rådgivning om vertikale pakkemaskiner og andre emballagespørgsmål.